top of page

Despre noi

Графическая спираль

Compania „KRAS Treiding” SRL a fost înființată în anul 2012, începându-și activitățile cu fabricarea și instalarea tavanelor suspendate. Prin importul de folie pentru tavane suspendate am extins gama de servicii oferite prin importul si montarea de garnituri pentru piscine. Ulterior, am reușit să stabilim parteneriate directe cu producătorii de produse de îngrijire a apei pentru piscine, precum și cu furnizorii de echipamente și accesorii pentru piscine.

Confruntați cu deficitul de instrumente profesionale pe piața moldovenească, am contactat independent producătorii și am importat bunurile necesare, atât pentru nevoile proprii, cât și pentru nevoile clienților.

Folosind experiența noastră în cooperare cu producători străini, am început să luăm o parte mai activă în achizițiile de licitații și am extins domeniul de aplicare al activităților noastre. Cooperarea regulată cu marii producători globali a permis KRAS Trading LLC să devină distribuitorul oficial al multora dintre ei și să le reprezinte interesele în Republica Moldova.

Profesionalism

Ne desfășurăm activitățile în mod eficient și fiabil.

Creativitate

Abordare creativă pentru rezolvarea nevoilor clienților.

Furnizori

Doar furnizori consacrați.

Experienta in domeniu

Mulți ani de experiență în căutarea furnizorilor și importul de produse.

Наши клиенты

ofis-end_0.jpg

"Tiraspoltransgaz" SRL

ЗАО «Молдавская ГРЭС»

Ерэс.jpg

ГУП «ЕРЭС»

photo_2020-06-26_11-53-33.jpg

ГУП «Дубоссарская ГЭС»

bottom of page